Arrangementen

Weekend arrangementen

Weekend arrangementen

Even kort op avontuur

Ben je ook even helemaal toe aan een avontuur met vrienden en/of familie? Met z’n alle op het open water heeft een stimulerend effect op het brein en denkvermogen, heerlijk om na een werkweek te doen dus! Een weekend op een zeilschip is meer dan lekker buiten zijn en samen de zonsondergang bekijken, het is lekker ondernemen en echt een unieke ervaring. Gegarandeerd eentje voor in de boeken!

Onder begeleiding van schipper en matroos kan iedereen het schip besturen en meehelpen met het zetten van de zeilen. Tijdens het zeilen leer je elkaar snel kennen en soms van een heel andere kant. Een mooie gelegenheid om bestaande vriendschappen te versterken en nieuwe aan te knopen.

Prijzen

Vaargebied: IJsselmeer, Waddenzee en de Friese Meren

Afvaarthaven: Tijdens het voor- en naseizoen is vertrek uit verschillende havens mogelijk, tijdens het hoogseizoen is Lemmer meestal onze vaste thuishaven.

Aantal passagiers: max. 34 personen

Vanwege corona hanteren we een ander aantal passagiers van maximaal 17 personen. 

Tarieven 2020

In verband met corona hanteren we andere aantal passagiers met gereduceerde tarieven. Neem gerust contact met ons op via de mail of telefonisch. We komen er vast samen uit! 

 Weekendtocht vrijdag van 20.00 tot en met zondag 16.00 uur

Laagseizoenprijs*: € 3420,-
Hoogseizoensprijs*: € 3800,-

Verlengd weekend vrijdag van 13.00 tot en met zondag 16.00 uur
Laagseizoenprijs*: € 3985,-
Hoogseizoensprijs*: € 4425,-

 

Bijkomende kosten

Eindschoonmaak: € 120,-
Havenkosten: inbegrepen
Brandstofkosten: inbegrepen*

* Mocht u een bestemming willen bereiken waarvoor extra motoruren noodzakelijk zijn, kunnen hiervoor eventuele extra kosten (€ 30 per uur) in rekening worden gebracht. De schipper zal echter vooraf altijd met u de alternatieven bespreken, zodat u steeds een keuze heeft de bestemming aan te passen.

Optionele extra’s

Voorovernachting (vanaf 20:00 uur): € 545,-
Extra dag (24 uur extra): € 1250,-
Beddengoed (Comfort pakket): €16,-
Beddengoed + handdoeken (Comfort-plus pakket): €21,-
Catering: op aanvraag (cateringlijst)