Alles over

Voorzieningen en veiligheid

Veiligheid op het schip

Meer over het schip

De voorzieningen

De Vliegende Hollander valt in de categorie ‘luxueuze zeilschepen’ vanwege haar uitgebreide slaapvoorzieningen, fijne zitgelegenheden en aantal douche- en wasruimtes. Met wel zeven, ruime tweepersoonshutten en vijf, slim ingedeelde vierpersoonshutten is er genoeg ruimte voor iedereen om zijn/haar rust te pakken of even terug te trekken.

Daarnaast zijn er zes aparte doucheruimtes aanwezig en de meeste kamers beschikken ook over een wastafel in de kamer. Huiselijke hygiene kunt u dus met gemak aanhouden tijdens een meerdaagse zeiltrip!

Kookvoorzieningen:

Mogelijkheden genoeg voor diners, lunches of uitgebreide borrels. Met onze goed gevulde bar (incl tap!), luxe hotelkeuken en professionele oven draait onze kok moeiteloos de meest mooie gerechten in elkaar. Ook beschikken we over een grote koelkast en zelfs een barbecue! U kunt aangeven wat de wensen van de groep zijn en wij spelen daar moeiteloos op in. 

Voor nog meer sfeer is er zelfs een piano aan boord en diverse andere instrumenten, waar vrij gebruik van gemaakt mag worden.

Gezelligheid:

Dit mooie zeilschip beschikt over een grote zit aan dek, ideaal om het waanzinnige uitzicht te bewonderen, een kleurtje op te doen of te ontdekken hoe het schip werkt! Beneden hebben we ook een uitgebreide zithoek, voor wanneer het buiten frisser wordt, hier vind je ook diverse spelletjes voor de lange zomeravonden en zelfs een  boordbibliotheek!

Voor de muziekliefhebbers die zelf geen instrument bespelen staat er een radio/cd speler en we hebben ook een televisie aan boord, maar waar zou je die voor gebruiken als je midden in je eigen avontuur zit!

Veiligheid op het schip

Veiligheid op het schip is ons belangrijkste uitgangspunt, wat is er leuk aan varen op een grote boot als je je niet veilig voelt? Het grote sop kan voor veel mensen beangstigend zijn, hier hebben wij diverse methodes voor om ze te laten wennen aan bijvoorbeeld de deining van de boot.

Verder beschikt het schip uiteraard over diverse reddingsmiddelen, eerste hulp koffer, brandblussers en een bijboot. Aan het begin van uw reis vertellen we wat er precies allemaal aan boord ligt, waar u het kunt vinden en hoe het te gebruiken. Wanneer iedereen weet wat hij kan doen kunnen we samen voor een veilige trip zorgen!