Arrangementen

Bedrijfsuitjes & Events

Ideaal voor de promotie van uw bedrijf is een zeildagtocht aan boord van onze elegante zeilklipper. Maar ook een iets langere tocht geeft de mogelijkheid om nieuwe doelen uit te zetten en een koersverandering uit te voeren.

Één-daagse-arrangementen

Het is geweldig om met vrienden of familie samen zeilend onderweg te zijn, even de dagelijkse beslommeringen te vergeten. Een zeilreis is meer dan frisse lucht en mooie vergezichten. Het stimuleert en maakt het hoofd leeg.

Weekend arrangementen

Het is een belevenis om in familieverband of samen met een groep vrienden het ruime sop te kiezen. Actie en ontspanning wisselen elkaar heel natuurlijk af. 

Meerdaagse arrangementen

Het is een mooie ervaring om, na een dag intensief te zeilen op de Waddenzee of het IJsselmeer, samen een zonsondergang te beleven aan boord van een traditioneel zeilschip dat drooggevallen is op het wad.

Catering

Op onze cateringlijst vindt u passende gerechten speciaal samengesteld voor een onvergetelijk verblijf aan boord vanaf de ontvangst tot en met de afsluitende borrel.

Wij bieden u een scala aan mogelijkheden voor een bedrijfsuitje, relatiedag of ander zakelijk gerelateerd evenement op het water. Progamma’s op maat of geheel verzorgde arrangementen, veel is mogelijk!