Arrangementen

Bedrijfsuitje

A perfect match

Een indrukwekkende locatie vergroot de impact van een zakelijke bijeenkomst. Steeds meer bedrijven willen een locatie die flexibel is en extra allure toevoegt aan hun eigen product of naar hun relaties. Met een imposante zeilklipper als de Vliegende Hollander is het al gelijk 1-0.  Weg uit de eigen omgeving en aan boord van de Vliegende Hollander waait de wind eens uit een heel andere hoek. U trakteert uw gasten op een bijzondere dag en uw klanten zullen deze nautische dag niet snel vergeten.

Ideaal als bedrijfsuitje is een zeildagtocht aan boord van  onze elegante zeilklipper. Maar ook een iets langere tocht geeft de mogelijkheid om nieuwe doelen uit te zetten en een koersverandering uit te voeren. Kijk ook bij teambuilding.

een bedrijfsuitje is samen aanpakken

Een bedrijfsuitje is samen aanpakken

Dat geldt zeer zeker voor een bedrijfsuitje met uw medewerkers en collega’s. Motiveren, belonen, teamwork en individuele samenwerking zijn de sleutelwoorden. De frisse wind, de prachtige luchten, de mooie natuur en last but not least de gezellige havenstadjes zoals Lemmer, Enkhuizen en Hoorn of mooie eilanden zoals Vlieland en Terschelling verruimen de geest en zorgen voor een zeer bijzonder sfeer.
Als vanzelfsprekend zie je hoe de medewerkers zich in de praktijk gedragen: wie pakt aan, wie neemt de leiding en wie laat zich liever bedienen. De ervaren schipper en de bemanning doen er alles aan om van uw verblijf op het water iets bijzonders te maken. De Vliegende Hollander is niet alleen gezellig, maar ook comfortabel en zeer representatief. De hele entourage zet een bijeenkomst met klanten of collega’s in een heel ander daglicht. Zodra de trossen los zijn bent u letterlijk weg van de hectiek van kantoor en snelweg. De informele sfeer, de uitstekende service, de ruimte van het water en de beslotenheid van een schip zijn dé ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsuitje vol goede gesprekken.

Events

Bekijk op hieronder de aankomende evenementen van de Vliegende Hollander.

Geen Evenementen